Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg elsker at arbejde med mennesker - både kolleger og kunder - og er drevet af en naturlig nysgerrighed for folk omkring mig. Jeg har været i branchen siden 2007 og har arbejdet med erhverv siden 2009 - både som erhvervsmedarbejder, erhvervsrådgiver, erhvervskundechef og nu afdelingsdirektør. Jeg ser Middelfart og omegn som min arbejdsmæssige "hjemmebane", da jeg har arbejdet med erhvervskunder i byen siden 2013. Fritiden går i vidt omfang med familielivet. Som far til to er der nok at se til, men jeg finder selvfølgelig også tid til vennerne og jeg forsøger samtidig at holde mig i form med regelmæssig træning.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Mark Friis

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os