Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart Sparekasse i Roskilde

Velkommen til Lars Raahauge Stalfelt

28. april 2021

Vi har budt velkommen til en ny investeringsrådgiver i afdelingen i Roskilde. Det er 48-årige Lars Raahauge Stalfelt, som har arbejdet med investering siden 1999 og allerede kender byen særdeles godt.

Han har altid boet i eller omkring Roskilde og bor i dag i Viby Sjælland med sin hustru.

Lars Raahauge Stalfelt får sin daglige gang i afdelingen i Algade 18, hvor kunderne kan trække på hans store erfaring på investeringsområdet.

Jeg holder meget af kundekontakten og den store afveksling, der er i jobbet. Jeg kan godt lide det samfundsmæssige perspektiv og ser desuden frem til at servicere både nye som gamle kunder, siger han.

Fritiden bruger Lars på familien, vennerne og sport.

Ring direkte til Lars eller book et møde med ham lige her

Om vores investeringsafdeling i Roskilde

Middelfart Sparekasses investeringsafdeling i Roskilde tilbyder tilgængelig, uafhængig og personlig investeringsrådgivning. Vi tilbyder dig sparring med afsæt i de skarpeste aktieanalyser og eksperter, og vi har friheden til at vælge, hvad der er bedst for dig.

Du får

  • Direkte adgang til personlig sparring
  • Professionel markedsindsigt og et stærkt netværk
  • Konkurrencedygtig og gennemskuelig prisstruktur
  • Et bagland med det bedste image i finanssektoren

Kontakt os

Vores kunder er forskellige og får individuel rådgivning, der er tilpasset deres behov og profil. Uanset din profil tager vi gerne en snak for at finde ud af, om vi er et godt match. Læs mere om afdelingen her.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os