Velkommen til Middelfart Sparekasse i Roskilde – Investering og pension

Middelfart Sparekasse i Roskilde

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Algade 18.

Vi er Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer

asd

I Tørring kan du møde 69-årige Hans Klejstrup, der efter fire år som pensionist tilbød sin hjælp til sparekassens nyåbnede afdeling i byen.

Læs mere

Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer og Danmarks andenbedste arbejdsplads

Nu kan du se live-kurser i både net- og mobilbanken

Aktiemarkedet kan være en turbulent størrelse med store udsving i både positiv og negativ retning inden for nogle gange bare få minutter. Normalt v...

Læs mere

Er det lave renteniveau en udfordring?

Obligationsrenten er nu så lav, at mange investorer har en udfordring med afkastet på deres opsparing. Og investering i aktier er heller ikke ligetil.

Middelfart Sparekasses investeringsafdeling i Roskilde tilbyder tilgængelig, uafhængig og personlig investeringsrådgivning.

Hvorfor bruge os?

Som uafhængige rådgivere med adgang til de skarpeste aktieanalyser og eksperter, kan vi tilbyde dig sparring, med afsæt i den bedste viden på markedet.

Vi vægter tilgængelighed højt og du kan altid ringe direkte til din rådgiver for at drøfte dine overvejelser om investeringer – det kan for eksempel være om specifikke enkeltaktier eller de mere langsigtede perspektiver for din portefølje og risikospredning.

Viden og erfaring

Vi har, hver især, mange års erfaring i rådgivning af værdipapirer til formuende kunder.

Vi handler med alle de store danske banker og de fleste investeringsforeninger. Vi har daglig kontakt med de allerbedste i branchen uden at være i et afhængighedsforhold, og får dagligt et væld af aktieanalyser fra andre pengeinstitutter.

Kort sagt har vi et unikt overblik med adgang til den bedste viden og mulighederne i markedet – samtidig med, at vi har friheden til at vælge, hvad der er bedst for dig.

Hvem er vi?

Smiddelfartspare_invest_2016_v303_editteen Søgaard Hansen, HD
Steen har over 30 års investeringserfaring i banker som Bank of America, Chase Manhattan Bank, Sydbank, Christiania Bank, Roskilde Bank og SparNord. Du kan ringe til Steen på 27 90 06 71.

Se mere på Steens LinkedIn-profil

 

kristian-hebogaard-pedersenKristian Hebogaard Pedersen, MBA

Kristian er certificeret formuerådgiver, HD og MBA og har mere end 10 års erfaring med formue- og investeringsrådgivning i Sparbank og Spar Nord. Steen og Kristian startede afdelingen i Roskilde primo 2013. Du kan ringe til Kristian på 27 90 06 72.

Se mere på Kristians LinkedIn-profil

 

Hvilke kundegrupper samarbejder vi med?

Vore kunder er forskellige og får individuel rådgivning, der er tilpasset deres profil og behov. Læs eksempler på nogle af vores kunders profiler her. Og husk på, at uanset profil tager vi gerne en snak for at finde ud af om vi er et godt match.

Pensionist og meget aktiv investor

Eksempel 1 er pensionist og lever af sin pension og interesserer sig for enkeltaktier, både danske og udenlandske. Han har mest brug for råd og sparring om enkelt-aktier, og ofte må det gerne gå hurtigt.

Langsigtet investor med god risikospredning

Eksempel 2 interesserer sig for sin formues udvikling, men kigger også meget på risikoen ved at investere – og i øvrigt ser langsigtet på investeringerne. Hun har nogle gode investeringsforeninger og bruger aktiekonti som fundament i porteføljen og enkelte danske aktier som krydderi.

Selvstændig, som har solgt sin virksomhed

Eksempel 3 har solgt sin virksomhed og har nu en større pengetank. Obligationsrenten er nu så lav, at han er nødt til at tænke i andre aktivklasser og derfor har han fået brug for sparring. Det er vigtigt for ham at have en rådgiver, der tænker på den samlede portefølje og står klar til at stressteste hans egne strategiske ideer.

Travl forretningsmand, der har indsigt men ikke tid

Eksempel 4 er en travl erhvervsmand i 50’erne, der har behov for at der er ekstra øjne og ører i bestræbelserne på at optimere formuen strategisk og taktisk. Han har ikke tid til at følge porteføljen på daglig basis, men får sparring alt efter hvordan markedet og porteføljen udvikler sig.

 

Vi tilbyder

  • Tilgængelig rådgivning og sparring
  • Professionel markedsindsigt
  • Et investeringsunivers, der omfatter alle aktivklasser
  • Et stærkt netværk med kontakt til de allerbedste aktører i branchen
  • Konkurrencedygtig og gennemskuelig prisstruktur
  • Et bagland, der 3 år i træk har opnået finanssektorens højeste kundetilfredshed

 

 

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Book et møde eller kom ind i afdelingen på Algade 18.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.