Book et møde eller kom ind i afdelingen på Algade 18
Book et møde Ring mig op
Medarbejdere

Får du nok ud af din opsparing?

Middelfart Sparekasses investeringsafdeling i Roskilde tilbyder tilgængelig, uafhængig og personlig investeringsrådgivning.

Hvorfor bruge os?

Som uafhængige rådgivere med adgang til de skarpeste aktieanalyser og eksperter, kan vi tilbyde dig sparring, med afsæt i den bedste viden på markedet.

Vi vægter tilgængelighed højt og du kan altid ringe direkte til din rådgiver for at drøfte dine overvejelser om investeringer – det kan for eksempel være om specifikke enkeltaktier eller de mere langsigtede perspektiver for din portefølje og risikospredning.

Vi tilbyder

  • Tilgængelig rådgivning og sparring
  • Professionel markedsindsigt
  • Et investeringsunivers, der omfatter alle aktivklasser
  • Et stærkt netværk med kontakt til de allerbedste aktører i branchen
  • Konkurrencedygtig og gennemskuelig prisstruktur
  • Et bagland, der 3 år i træk har opnået finanssektorens højeste kundetilfredshed.

Viden og erfaring

Vi har, hver især, mange års erfaring i rådgivning af værdipapirer til formuende kunder.

Vi handler med alle de store danske banker og de fleste investeringsforeninger. Vi har daglig kontakt med de allerbedste i branchen uden at være i et afhængighedsforhold, og får dagligt et væld af aktieanalyser fra andre pengeinstitutter.

Kort sagt har vi et unikt overblik med adgang til den bedste viden og mulighederne i markedet – samtidig med, at vi har friheden til at vælge, hvad der er bedst for dig.

Hvilke kundegrupper samarbejder vi med?

Vores kunder er forskellige og får individuel rådgivning, der er tilpasset deres behov og profil. Uanset din profil tager vi gerne en snak for at finde ud af, om vi er et godt match.

  • Du er pensionist og lever af din pension. Du interesserer dig for enkeltaktier – både danske og udenlandske. Du har mest brug for råd og sparring om enkeltaktier – og ofte må det gerne gå hurtigt.

  • Du interesserer dig for din formues udvikling, men kigger også meget på risikoen ved at investere – i øvrigt ser du langsigtet på investeringerne. Du har nogle gode investeringsforeninger og bruger aktiekonti som fundament i porteføljen og enkelte danske aktier som krydderi.

  • Du har solgt din virksomhed og har nu en større pengetank. Obligationsrenten er nu så lav, at du er nødt til at tænke i andre aktivklasser – og derfor har du nu brug for sparring. Det er vigtigt for dig at have en rådgiver, der tænker på den samlede portefølje og står klar til at stressteste dine egne strategiske ideer.

  • Du har ekstra behov for at der er ekstra øjne og ører i bestræbelserne på at optimere formuen strategisk og taktisk. Du har ikke tid til at følge porteføljen på daglig basis, men får sparring alt efter hvordan markedet og porteføljen udvikler sig.

Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os