Større tekst
- 100% +
Læs op

Silkeborg

Velkommen til Emil Høeg Pedersen

15. januar 2024

Vi har budt velkommen til en ny rådgiver i afdelingen i Silkeborg. Det er 26-årige Emil Høeg Pedersen, der blev færdiguddannet som bankrådgiver hos Jyske Bank i februar 2023.

Book et møde med Emil her

Emil er født og opvokset i Voel og har en stærk tilknytning til Silkeborg. Af samme årsag flyttede han tilbage til byen i 2021 efter at have afsluttet sin uddannelse til finansøkonom i Odense.

Hele min familie bor i Silkeborg, så jeg ville jo også gerne være tættere på dem.

Jeg elsker at bruge tid sammen med andre og have mennesker omkring mig. Jeg synes også, det er spændende at møde nye kunder og se, hvordan jeg kan opbygge en god relation til dem.

Og så betyder det kollegiale sammenhold selvfølgelig også meget for mig. For mig er en god arbejdsplads et sted, hvor mennesket kommer i første række – både kunder og kolleger. Jeg vil gerne have tid og mulighed for at give kunderne mere, end de forventer – og her flugter sparekassens værdier rigtig godt med mine.

Emil bor centralt i Silkeborg med sin kæreste og parrets hund. Fritiden bruges gerne med venner og familie eller på styrketræning.

Jeg går meget op i min kost og træning og starter gerne dagen med at træne, da det giver mig masser af overskud, fortæller han.

Book et møde med Emil lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Emil her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Emil
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os