Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart Sparekasse i Horsens

Velkommen til Peter Nygaard - ny afdelingsdirektør

8. februar 2021

Middelfart Sparekasse i Horsens har nu fundet afløseren for afdelingsdirektør Jacob Beier Banke, som efter 10 år i spidsen for afdelingen skiftede karrievej og åbnede ejendomsmæglerforretning i Hedensted sammen med sin hustru pr. 1. februar.

Samme dag kunne Middelfart Sparekasse byde den nye afdelingsdirektør, Peter Nygaard, velkommen. 51-årige Peter Nygaard bringer stor erfaring med sig til sparekassen, senest har han været erhvervscenterdirektør i Frøs Sparekasse.

Han er nu i en anden sparekasse, hvor strategien hedder ”Til fælles bedste”, hvilket er lige efter Peter Nygaards smag.

Det er vigtigt for mig, at vi løfter i flok – at vi er én enhed, der arbejder mod det samme mål, nemlig at skabe vækst til sparekassen baseret på kunde- og medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt for mig at være et sted, hvor kunder og medarbejdere behandles respektfuldt i en branche, hvor indtjeningskrav og regulering fylder mere og mere, siger Peter Nygaard.

Middelfart Sparekasse har haft afdeling i Horsens siden 2010. De 14 kolleger har opbygget en afdeling i fortsat vækst. Peter Nygaard ser frem til at bidrage til den videre udvikling.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, etablere relationer og skabe merværdi for vores kunder. Jeg skal være med til at profilere afdelingen i Horsens og skabe relationer og netværk, siger Peter Nygaard.

Et stærkt kort

Middelfart Sparekasses adm. direktør, Martin Baltser, er glad for, at Peter Nygaard var i bunken af ansøgere til det ledige job i Horsens.

Både bankfagligt og ledelsesmæssigt har Peter en stærk baggrund. Og vigtigst af alt, så køber han fuldt og helt ind på de værdier, vi driver Sparekassen ud fra, siger Martin Baltser.

Peter Nygaard bor i Hedensted med sin kone, Helle. I fritiden springer han ofte på cyklen for at holde formen oppe og kampvægten nede. En god bog og madlavning er de foretrukne fritids-sysler inden for hjemmets fire vægge.

Ring til Peter eller book et møde med ham
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os