Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er startet som Afdelingsdirektør i Horsens afdeling den 1. februar 2021, hvor jeg skal være med til at profilere afdelingen, skabe relationer og netværk. Herudover skal jeg være med til at fastholde de eksisterende og udbygge en positiv tilgang af nye privat- og erhvervskunder. Det er vigtigt for mig at vi løfter i flok - er én enhed - der arbejder mod det samme mål; at skabe vækst og indtjening for Sparekassens kunder. Og så skal det helst være sjovt, inspirerende og udviklende at gå på arbejde hver dag.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Peter

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os