Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg har været i Sparekassen siden 1. februar 2021 som Afdelingsdirektør i Horsens-afdeling. Jeg er en del af et team af engagerede kolleger som brænder for at profilere vores afdeling, skabe værdifulde kundeoplevelser og relationer til den by vi er en stor del af. Vi lever af glade kunder, og som kollega løfter vi i flok - er én enhed - der arbejder mod det samme mål; at skabe indtjening og vækst for Sparekassens kunder. Og så skal det helst være sjovt, inspirerende og udviklende at gå på arbejde her dag.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Peter

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os