Større tekst
- 100% +
Læs op

Nej til Black Friday - ja til Red Friday

7. december 2023

Middelfart Sparekasse brugte 100.000 kroner i løbet af Black Friday.

Det var dog ikke som en del af den årlige forbrugsfest – derimod gik pengene fra Fællesskabspuljen til lokale ildsjæle og foreninger i og omkring Middelfart.

Pengene landede godt

På selveste Black Friday delte Middelfart Sparekasse penge ud i Middelfart.

100.000 kroner blev det til, inden dagen var omme, og pengene landede trygt, godt og blødt hos otte udvalgte blandt de næste 200 indstillinger, som i 2023 havde søgt penge fra Fællesskabspuljen.

Louise Snitkjer, afdelingsdirektør for privat, stod for uddelingen sammen med Mark Friis Jensen, der er afdelingsdirektør for erhverv.

Ikke en let opgave

– Det er jo en kæmpe ære at glæde andre på denne måde, som Louise Snitkjer siger om uddelingen, der fandt sted i hovedsædet i Middelfart.

Lokale repræsentantskabsmedlemmerne, som udvalgte modtagerne, var dog ikke på en let opgave, for der var 25 gange så mange indstillinger som modtagere, så derfor var der også stor glæde hos de udvalgte.

Ramte tre grupper

– Det var vigtigt for repræsentantskabsmedlemmerne, at pengene ramte tre grupper – de unge, de ældre samt de svage – og det lykkedes de fint med, siger Louise Snitkjer, som tilføjer, at alle modtagere naturligvis var både glade og tilfredse med donationerne fra den lokale sparekasse.

Til fælles bedste er et uudsletteligt mantra i Middelfart Sparekasse, så derfor er det også altid en stor dag, når 1,5 millioner kroner finder nye ejere via udvælgelsen i de 15 afdelinger – 2023 var ingen undtagelse.

Heller ikke i Middelfart.

Modtagerne i Middelfart

SIND Ungdom Middelfart

MCC Middelfart Cykel Club

Motion i Dagtimerne

1 Melfar Spejder

Børns Voksenvenner

Ungdomshuset Walker

Cykling uden alder

MG&BK Gymnastikforening

Book møde
Vil du være kunde i Middelfart Sparekasse?
Læs mere
Til fælles bedste
Milliongave til fællesskabet
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os