Større tekst
- 100% +
Læs op

Hedensted

Velkommen til Lasse Kronberg Bach

9. maj 2023

Vi har budt velkommen til en dreven rådgiver i vores Hedensted-afdeling Det er 43-årige Lasse Kronberg Bach, der nærmer sig 25 år som bankmand. Derudover har han været underviser på bankelevuddannelsen i Nuuk i Grønland, hvor han boede i to år.

Karrieren tog sit udgangspunkt i 1999 i Spar Bank Vest i Skive, hvor Lasse Kronberg Bach arbejdede i fem år, inden turen gik til Silkeborg, Grønland, Kolding og senest Vejle. Lasse Kronberg Bach har imidlertid aldrig skiftet arbejdsgiver. Grundet fusioner og opkøb var det derimod arbejdsgiveren, som skiftede navn.

Book et møde med Lasse

Denne gang var det dog Lasse Kronberg Bachs tur til at foretage et skifte, og derfor kan Middelfart Sparekasses kunder i Hedensted nu få glæde af hans mange år i finanssektoren.

Det bedste ved mit arbejde er at lære nye mennesker at kende og hjælpe dem med at få opfyldt deres håb og drømme igennem god økonomisk rådgivning og planlægning. Det er vigtigt for mig at være en god sparringspartner for mine kunder i både medgang og modgang.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi jeg kan stå 100 procent inde for det menneskesyn, sparekassen repræsenterer. Her støtter man op om foreningerne i lokalområderne, og det er kunden, der er i centrum – ikke indtjening til aktionærer, siger Lasse Kronberg Bach, der flyttede til Vejle i 2008 og har boet i byen siden.

Når Lasse Kronberg Bach hver anden uge har sine to børn, bliver al fritid brugt på familielivet. Gerne i Legoland, hvor årskortene bliver benyttet flittigt.

Har han ikke sine børn, går bruges tiden med kæreste og venner. Det være sig alt fra biografture til fodbold – og meget gerne et spil padel.

Book et møde med Lasse lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Lasse her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Lasse
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os