Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg arbejder som privatrådgiver, hvor jeg rådgiver indenfor alt privatøkonomi som bolig, forsikring, pension, investering og daglig økonomi. Som rådgiver og person går jeg op i at have en åben og ærlig dialog med mine kunder, så vi på bedste vis kan finde den bedste løsning til hver enkelt kunde. Jeg har over 20 års erfaring indenfor pengeinstitut branchen, og har været ansat i Middelfart Sparekasse siden den 1. maj 2023 Privat bor jeg i Vejle med mine 2 børn.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Lasse

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os