Større tekst
- 100% +
Læs op

I gode hænder gennem både køb og salg

1. november 2023

Peter Wright Jørgensen kalder sig selv en megatilfreds bankkunde i Middelfart Sparekasse, og det skyldes ikke mindst én bestemt rådgiver på Dalumvej i Odense.

 

Det ene barnebarn var ikke tilfreds

I hans verden hørte mormor og morfar sammen med huset på Lindevej i Dalum, men nu var huset solgt, og barnebarnet nægtede at se bedsteforældrenes nye hus i Højby syd for Odense.

Peter Wright Jørgensen smiler, mens han fortæller historien, men han erkender, at det også var specielt for mormor og morfar at forlade murermestervillaen, som i 45 år dannede rammen om familiens liv.

– Begge vores piger voksede op i det hus, siden lærte børnebørnene huset at kende, men det var bare blevet for stort for os. Derudover er jeg udfordret på min mobilitet på grund af slidgigt i knæene, så det gav god mening at sælge et stort hus i tre plan, forklarer han.

Vi sidder ved spisebordet i det nye hus, et rækkehus i ét plan og en overskuelig grund på 300 kvm., og Peter Wright Jørgensen forsikrer, at alt er godt igen i forhold til barnebarnet.

– Han fandt jo ud af, at vi har mange af vores ting fra det gamle hus med, og så tæller det også, at han tjener en skilling ved at slå græsset.

Middelfart Sparekasse var ikke et svært valg

Egentlig havde Biddy Madsen og Peter Wright Jørgensen planer om at leje en bolig efter hussalget, som blot tog fire dage, men ventelisterne var en udfordring, så de blev på Biddy Madsens opfordring enige om at købe i stedet.

– Vi blev rådet til at få en ejendomsmægler med i hele processen, hvilket vi har været stærkt tilfredse med, siger Peter Wright Jørgensen, som tidligere har været kunde i flere forskellige pengeinstitutter.

I 2017 skiftede han til Middelfart Sparekasse, hvor han blev tildelt Lasse Ahlqvist som rådgiver i Odense-afdelingen på Dalumvej.

– Jeg har altid haft et sympatisk indtryk af Middelfart Sparekasse, blandt andet fra min tid som afdelingschef på Social- og Sundhedsskolen i Middelfart, så da jeg af moralske årsager forlod en af de store banker, var det ikke et svært valg for mig.

Fortæller det til alle

Peter Wright Jørgensen kalder sig selv en megatilfreds kunde, og sådan har det været fra første dag, understreger han.

– Vi er, og har altid været, glade for Lasse, som vi stoler rigtig meget på. For mig er det afgørende med kompetente råd samt en vejledning, som ikke kun er attraktiv for banken. Det får vi ved Lasse, og sådan har det i høj grad også været i forbindelse med vores bolig-salg og -køb – både hvad angår bankforretningerne og anvisningen af ejendomsmægler, siger Peter Wright Jørgensen og tilføjer grinende:

– Selv om vi pressede Lasse lidt hårdt med papirarbejdet få timer inden hans sommerferie …, men det klarede han også.

Biddy Madsen og Peter Wright Jørgensen er begge garanter i Middelfart Sparekasse, og sidstnævnte har forsøgt at blive valgt til repræsentantskabet – dog forgæves.

– Vi følger med i, hvad der foregår i Middelfart Sparekasse, og jeg fortæller alle, som gider lytte, hvor positivt, trygt og godt jeg oplever vores samarbejde med Middelfart Sparekasse.

Ender med en bunke penge

Han viser rundt i haven, og specielt ét sted fremhæves – nemlig der hvor han sammen med barnebarnet så småt er i gang med etableringen af en vild med vilje-afdeling.

I den fjerne baggrund anes tilstedeværelsen af Svendborg-motorvejen, men lyden fra den bliver jo mindre og mindre i takt med, at vores hørelse bliver dårligere og dårligere, som han konstaterer med glimt i øjet.

– Man vænner sig lynhurtigt til det, og allerede nu, efter kort tid i huset, ænser vi det ikke, siger Peter Wright Jørgensen, som ser frem til, at hele salgs- og købsprocessen afsluttes med de sidste papirer og endelig frigivelse af salgssummen.

– Vi ender jo med at sidde tilbage med en bunke penge, og så skal vi have en snak med Lasse om, hvad vi gør ved dem. Måske giver det mening at betale restgælden på vores sommerhus, eller måske giver det mere mening at gøre noget helt andet. Vi må se, siger Peter Wright Jørgensen, inden han kommer i tanke om en væsentlig tilføjelse:

– Også det forløb ser jeg trygt og roligt frem til, for jeg ved, vi er i gode hænder.

Overvejer du at skifte bank?

Du er altid velkommen til at booke et uforpligtende møde med en af vores rådgivere, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Book møde Ring mig op
Læs mere
Overvejer du at bliv kunde i Middelfart Sparekasse?
Læs mere
Læs mere
Ikke bare et nummer i rækken
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os