Velkommen i Middelfart Sparekasse

Velkommen i Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er med dig, når de største økonomiske beslutninger i livet skal træffes. Det kræver tillid.

Hos os får du en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og er til at få fat på. De bedste løsninger finder vi nemlig i fællesskab.

Indsigelse

Hvis du har brug for at lave en indsigelse, så skriv til os på indsigelse@midspar.dk med en beskrivelse af problemet. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Husk at oplyse, at du er kunde i Fanø Sparekasse i beskeden. 

Find din rådgiver

Er du i tvivl om, hvem der er din rådgiver, kan du altid logge ind i din netbank og se hvem der er din rådgiver.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 16 25 66 og spørge.

Er du i tvivl om, hvilken afdeling din rådgiver sidder i, eller mangler du din rådgivers kontaktoplysninger, kan du altid søge det frem ved at bruge søgefunktionen i toppen af hjemmesiden.

Søg og du skal finde…

Er der noget på vores hjemmeside, du ikke kan finde, kan du søge det meste frem ved at bruge søgefunktionen i toppen af hjemmesiden. Du kan også bruge knappen “Få hurtigt svar” i bunden af hjemmesiden i højre side til at få svar på det meste.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi er klar ved telefonerne på tlf. 64 22 22 22 – eller send os blot en mail på kontakt@midspar.dk

Bemærk at Fanø Sparekasses SWIFT-adresse til udenlandske overførsler er uændret FASLDK21. Den vil blive skiftet, når IT-systemerne lægges sammen senere på året. Vi har samlet en række spørgsmål og svar i forbindelse med sammenlægningen her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få nyheder og gode råd

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os