Større tekst
- 100% +
Læs op

Tankefuld Rideklub

Der er tænkt over tingene i Tankefuld Rideklub

27. februar 2023

Hos Tankefuld Rideklub i Svendborg er det visionen at være en af landets bedste rideklubber. Ikke målt på trofæer og rosetter, men på fællesskab, værdier og sammenhold.

På en gård i udkanten af Svendborg finder man Tankefuld Rideklub, en rideskole i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand.

To ridehaller, udendørs ridebaner og en række stalde og folde udgør blot nogle af rideskolens faciliteter, hvor klubbens medlemmer kan dyrke ridesporten og fællesskabet på gården, hvor det også forventes, at alle giver en hånd med.

– Her er plads til alle, der kan lide heste, ridning og hyggeligt samvær. Uanset om man er nybegynder eller rider på højt niveau – så længe, man ikke modarbejder fællesskabet. Kulturen kan godt blive giftig på en rideskole, hvis folk kun tænker på sig selv. Det findes der masser af eksempler på. Men vi er altså fælles om ridesporten – og alle hjælper til. Vi er en forening – og det er foreningstanken, der bliver dyrket. Uanset, om man har sin egen hest eller bruger skolens heste – uanset social- eller økonomisk status. Vi tror på, at glæde, forståelse og sammenhold gør os alle til bedre mennesker, fortæller Vivi Dreyer Rindebæk, som har været formand for rideskolen siden 2016.

Hos Tankefuld Rideklub i Svendborg er det visionen at være en af landets bedste rideklubber. Ikke målt på trofæer og rosetter, men på fællesskab, værdier og sammenhold.

Ingen tabere

Ud over den daglige træning i forskellige discipliner som dressur, spring og voltering, arrangerer Tankefuld Rideklub også sociale arrangementer med det formål at bringe medlemmerne tættere på hinanden. Selv til klubbens fem årlige elevkonkurrencer sættes fællesskabet over individet. Alle, der deltager, vinder en roset. For der er nemlig ingen tabere i Tankefuld Rideklub.

– Vi arrangerer også ofte hyggeaftener, hvor vi ser film, spiller rundbold, rider på kæpheste eller andre sjove ting, hvor det handler om at være sammen om noget andet. Det er alt sammen en del af vores arbejde for at styrke sammenhold og nyde sporten og fællesskabet sammen. Vi tror nemlig på, at vores værdier – glæde, forståelse og sammenhold gør os alle til bedre mennesker, siger Vivi Dreyer Rindebæk.

Fakta

Tankefuld Rideklub

Skovsbovej 262, 5700 Svendborg

Har 200 medlemmerne

7 ridelærere

15 elevponyer og -heste

www.tankefuldrideklub.dk

Læs mere her
Tusindvis gik med i kampen mod ensomhed
Læs mere
Læs mere her
Se hvem vi støtter og søg sponsorat
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os