Større tekst
- 100% +
Læs op

Vil du virkelig også hellere til tandlægen end i banken?

6. marts 2024

Mange frygter decideret mødet med banken. Er vi ved at udvikle bank-fobi – og hvordan kan det være, at så mange af os frygter vores eget pengeinstitut? 

Vi har ikke nøglen

Den er faktisk god nok – der findes mennesker, som til enhver tid foretrækker et tandlægebesøg frem for et møde i deres pengeinstitut.

Forklaringerne på dette er givetvis mange og forskellige, men relationen mellem kunde og rådgiver er nok ikke så stærk som tidligere, hvor de kendte hinanden og fulgte med i hinandens liv.

Ofte bliver et bankmøde skabt af vigtige livsbegivenheder for kunden, det kan være køb/salg af hus, køb af bil, bryllup og lignende, og måske giver det kunden en følelse at, at rådgiveren sidder med nøglen til de store drømme.

Intet at være bange for

– Men der er slet ikke noget at være bange for, lover Anette Stenderup (på billedet), der har mange års erfaring som rådgiver.

Hun er ansat i Middelfart afdelingen og fortæller, at hun altid er interesseret i at finde ud af, hvilken profil hun sidder sammen med.

– Det handler jo om at finde ud af hinanden, så jeg giver og tager lidt i snakken med kunden. Jeg forsøger også altid at være løsningsorienteret. Hvis en kunde får et nej, så kigger vi i stedet på, hvad der skal til for at få opfyldt drømmen, siger Anette Stenderup.

Relationer betyder noget

Hos Middelfart Sparekasse har alle kunder en personlig rådgiver, hvor et stort ansvar til at træffe beslutninger er placeret.

– Hvis jeg får en ny kunde, spørger jeg altid, hvorfor de har valgt mig, og det bedste svar er naturligvis, at en eksisterende kunde står bag anbefalingen – det er heldigvis flertallet af vores nye kunder, som vælger os på den måde, siger Anette Stenderup.

I 2023 modtog Middelfart Sparekasse for syvende gang prisen som det pengeinstitut i Danmark med det bedste kundeimage i den årlige analyse fra Finanswatch og Wilke – og roserne var ekstra store, når det kom til service, rådgivning og troværdighed.

Det er vi stolte af, og i Middelfart Sparekasse arbejder vi hver eneste dag på at skabe og vedligeholde relationer til alle vores kunder på en bund af tryghed.

Og vi er aldeles ufarlige.

Hvad drømmer du om?

Går du og drømmer om en ny bil, nyt køkken eller bare om at få gennemgået din økonomi og få ro i maven. Så tag endelig fat i os.

Book møde Ring mig op
Læs mere
Sådan skifter du bank
Læs mere
Læs mere
Tre gode grunde til at vælge Middelfart Sparekasse
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os