Større tekst
- 100% +
Læs op

Automatisk opdatering af kortoplysninger

17. marts 2023

Har du registreret dit ”gamle” Mastercard til tilbagevendende køb, fx abonnementer hos Norlys, Spotify, Netflix eller lignende? Eller gemt dine kortoplysninger hos fx Apple, Google, PayPal eller onlinebutikker, så kender du sikkert udfordringen med at få dine kortoplysninger opdateret, når dit kort bliver udskiftet. 

For at gøre det nemmere for dig, er dit nye kort tilknyttet en gratis service, hvor dine nye kortoplysninger bliver opdateret hos de forretninger, som er tilsluttet løsningen. Det er uanset, om det er et skifte i forbindelse med, at dit kort udløber. Eller hvis det er en genbestilling, fordi dit gamle kort var blevet slidt eller andet.

Sådan sker det

Får du et nyt Mastercard efter 20. marts 2023, bliver dine kortoplysninger opdateret hos de forskellige virksomheder og forretninger, som du regelmæssigt betaler til. Det sker helt automatisk, når du aktiverer dit nye kort hos Mastercard.

Det kræver kun, at de pågældende virksomheder også har tilmeldt sig ordningen. Heldigvis har mange af de store virksomheder som nævnt i eksemplerne allerede gjort det – og flere er på vej til at tilmelde sig.

For en sikkerheds skyld bør du holde øje med, at den næste betaling sker helt normalt.

Vi kan desværre ikke give dig en komplet oversigt over, hvor dit kort er registreret. Ligesom vi ikke har en oversigt på tilmeldte virksomheder. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du kontakter den virksomhed eller forretning, hvor du allerede har registreret dit kort.

Er det ikke noget for dig?

Hvis du ikke ønsker automatiske opdatering af kortoplysninger på dit nye Mastercard, skal du bare give din rådgiver besked om det. Så sørger vi for at afmelde servicen på dit kort.

Hvad med Visa/dankort?

Visa har primo oktober 2023 tilsluttet sig en lignende løsning, så du også med et Visa/dankort får hjælp til at opdatere dine kortoplysninger.

Læs mere
Tag to betalingskort med på ferien
Læs mere
Læs mere
Hvilket Mastercard passer til dig?
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os