Større tekst
- 100% +
Læs op

Visa: Automatisk opdatering af kortoplysninger

11. oktober 2023

Har du registreret dit Visa/Dankort til tilbagevendende køb, fx abonnementer hos Norlys, Spotify, Netflix eller lignende? Eller gemt dine kortoplysninger hos fx Apple, Google, PayPal eller onlinebutikker, så kender du sikkert udfordringen med at holde dine kortoplysninger opdateret, når dit kort bliver udskiftet. 

For at gøre det nemmere for dig, er dit kort fremover tilknyttet en gratis service, hvor dine nye kortoplysninger bliver opdateret hos de forretninger, som er tilsluttet løsningen. Uanset om det er et skifte af kort i forbindelse med, at dit nuværende kort udløber. Eller hvis det er en genbestilling, fordi dit gamle kort er blevet slidt eller andet.

Sådan sker det

Fremover vil dine nye kortoplysninger på Visa/Dankort blive opdateret hos de forskellige virksomheder og forretninger, som du regelmæssigt betaler til. Det sker helt automatisk, når du aktiverer dit nye kort hos Nets.

Det kræver kun, at de pågældende virksomheder også har tilmeldt sig ordningen. Heldigvis har mange af de store virksomheder som nævnt i eksemplerne allerede gjort det – og flere er på vej til at tilmelde sig.

For en sikkerheds skyld bør du dog holde øje med, at den næste betaling sker helt normalt.

Vi kan desværre ikke give dig en komplet oversigt over, hvor dit kort er registreret. Ligesom vi ikke har en oversigt på, hvilke virksomheder der er tilmeldt. 

Hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du kontakter den virksomhed eller forretning, hvor du allerede har registreret dit kort.

Bemærk: hvis du spærrer dit gamle Visa/dankort – og i den forbindelse får et nyt Visa/dankort, så skal du af sikkerhedsmæssige årsager selv sørge for at opdatere dine kortoplysninger.

Er det ikke noget for dig?

Hvis du ikke ønsker automatiske opdatering af kortoplysninger på dit nye Visa/Dankort, skal du bare give din rådgiver besked om det. Så sørger vi for at afmelde servicen på dit kort.

Husk vores anbefaling

Det er altid en god idé, at have gode kort på hånden. Hvis ikke du allerede har sikret dig to betalingskort, når du fx er på ferie, vil vi gerne anbefale et Mastercard Guld som et godt supplement. Det kan du læse mere om nedenfor.

Læs mere
Mastercard: Automatisk opdatering af kortoplysninger
Læs mere
Læs mere
Betal nemt og sikkert med Apple Pay
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os