Clay Keramikmuseum Danmark
Print Friendly, PDF & Email

Kunder i Middelfart Sparekasse kan komme ind med rabat og se det klassiske og moderne CLAY Keramikmuseum Danmark, som ligger skønt på Kongebrovej 42, 5500 Middelfart.

CLAY Keramikmuseum Danmark

CLAY viser det bedste af begge verdener: Vi bevarer den hyggelige atmosfære, som vores gamle, fredede bygning er så fuld af, og samtidig kan vi vise vores udstillinger frem i de store lyse rum, som findes i de moderne arkitektoniske rammer.

CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Det drejer sig om at vise, at keramik er en kunstart, som hele tiden er i bevægelse – som det Middelfart-ler, udstillingerne under jorden bogstaveligt talt er omgivet af. Huset rummer en omfattende samling af både dansk og international keramik af høj, kunstnerisk kvalitet.

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du 50 kr. i rabat

Husk at fremvise dit personlige hævekort, som giver adgang for én person.

Billetpris

  • Billetpris: 100 kr. for voksen. Børn og unge under 18 år gratis adgang. Børn under 16 år skal ledsages af en voksen. Bemærk at entrébilletten ved visse udstillingerne kan være forhøjet.

Tjek altid museets hjemmeside claymuseum.dk

Du finder åbningstider her

AKTUELT

Pottemageri!

13. april – 22. december 2019

Udstillingen POTTEMAGERI! hylder dette fascinerende håndværk med en kavalkade af sprudlende arbejder. Den store diversitet i udtryk og teknikker, som er repræsenteret i skaren af Dansk Pottemagerforenings medlemmer, demonstreres i en installation af henved 200 kopper og tallerkener. Disse helt fundamentale redskaber til et måltid fortolkes af 50 pottemagere i hver deres foretrukne teknik og æstetik. 16 pottemagere er desuden valgt ud til at vise deres formidable kunnen i større arbejder.

Rigtig god fornøjelse på Clay.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.