Få rejseforsikring her
Print Friendly, PDF & Email

Med en rejseforsikring hos os kan du rejse sikkert ud i verden uden nogen bekymringer. Vi dækker hele familien i hele verden, og du kan naturligvis kombinere det med en afbestillingsforsikring.

Middelfart Sparekasse og NEM Forsikring tilbyder en forsikring, som alle dækker ferierejser over hele verden for dig og din familie. Med denne forsikring kan I trygt tage af sted, for I er sikret lægehjælp, sygehusbehandling, medicin og hjemtransport samt diverse andre dækninger, hvis uheldet skulle være ude.

Det er ærgerligt, hvis en dejlig ferie må afbrydes, fordi du eller andre i familien kommer til skade. Med NEM Rejseforsikring er du på forhånd garanteret en erstatningsrejse, hvis du kommer galt af sted og efter et lægeligt skøn ikke kan fortsætte ferien.

Få en forsikring, der dækker hele familien, hele året – i hele verden

Tegnes i tilknytning til din indboforsikring.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.