Byg din egen bilforsikring
Print Friendly, PDF & Email

Bilforsikring er både et økonomisk spørgsmål og en temperamentssag

Med Middelfart Sparekasse og NEM Forsikring bestemmer du selv, hvad din bilforsikring skal dække. Så er du sikker på, at forsikringen passer til både bil og økonomi.

Forsikringen er desuden udviklet til dig, der ønsker en bilforsikring, hvor prisen ikke stiger efter en skade. Derimod falder prisen for hvert år, du kører uden skader, indtil du når det billigste bonustrin.

Selvom du får en skade, får du hverken en højere pris eller et bonustab! Selvom du skulle være uheldig, bliver din dækning altså ikke dyrere. For du betaler kun selvrisikoen, hvis uheldet er ude.

Hvor meget tryghed har du brug for?

Dækning Økonomi Standard Plus+
Ansvar X X X
Kasko X X
Førerulykke X X
Udvidet glasforsikring X
Autohjælp X

Ansvar

Dækker de skader, du måtte forvolde på andre samt deres ting. Forsikringen er lovpligtig.

Kasko

Dækker skader på din bil, som fx  skyldes færdselsuheld, hærværk, eksplosion, lynnedslag, brand og tyveri. Hvis du har lån i bilen, er det ofte et krav fra långiveren, at din bil er kaskoforsikret.

Førerulykke

Førerulykkesforsikringen dækker den person, der fører bilen, hvis han eller hun kommer ud for en ulykke med bilen. Forsikringen dækker, når der ikke er mulighed for at få erstatning fra en ansvarlig skadevolder, en ansvarsforsikring eller en lovpligtig arbejdsskadeforsikring.

Udvidet glasdækning

Du betaler kun 1/3 af reparationsudgiften i selvrisiko ved skade på bilens glasdele som fx ruder, spejle m.m.

Vejhjælp

Vejhjælp via Dansk Autohjælp inkl. Europa-dækning.

Vil du vide mere

nemforsikring.dk kan du læse mere om bilforsikring, tilvalgsdækninger hvis du har ekstra behov og beregne priser på en forsikring, der passer til dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.