Større tekst
- 100% +
Læs op

Under uddannelse

Skriver du opgave om Sparekassen - find materialer her

Du skal skrive en opgave, men hvad skal den handle om? Hvordan kommer du i gang? Hvordan finder du materiale om emnet eller om den virksomhed, du vil skrive om? Kan du tillade dig at kontakte virksomheden, du vil skrive om?

Vi har med stor glæde erfaret, at uddannelsesinstitutioner i hele landet ser Middelfart Sparekasse som en spændende virksomhedscase. Her på siden har vi derfor samlet relevant materiale til dig, der vil skrive om Middelfart Sparekasse. Det letter din opgaveproces, når du eksempelvis skal finde empiri til dine analyser. På siden finder du også inspiration fra andre studerende, der fortæller om deres opgaver om og samarbejde med Middelfart Sparekasse.

Din praktiske sparringspartner

Ved større opgaver, såsom specialer eller forskningsprojekter, stiller vi yderligere ressourcer til rådighed, blandt andet i form af en personlig vejleder fra Middelfart Sparekasse. Vi ser en stor værdi i de opgaver, der bliver skrevet om os, og vores erfaring fortæller, at en virksomhedsrelateret sparringspartner i skriveprocessen giver det bedste resultat.

Fortæl os dine ideer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lufte dine ideer og tankestrømme.

Hvad kan vi gøre for dig? Og hvad kan du gøre for os?

  • Du har sikkert allerede gjort dig en masse tanker om, hvad du gerne vil skrive. Alligevel kan det være en god idé at vende dine tanker og ideer med os, allerede inden du fastlægger en specifik problemstilling. Måske kan vi inspirere dig i forhold til dit emnevalg og undersøgelsesdesign?

    Vi håber, at de mange dokumenter om Middelfart Sparekasse her på siden kan hjælpe dig godt på vej. Måske mangler du flere informationer og har brug for personlige interviews med medarbejdere fra Middelfart Sparekasse? I så fald kan du udfylde kontaktformularen med en kort introduktion af dig og en foreløbig beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi sammen finder den bedste løsning til dig og din opgave.

  • Ved større opgaver, såsom specialer eller forskningsprojekter, vil det være muligt at få tilknyttet en personlig vejleder fra Middelfart Sparekasse. Vejlederen vil arbejde inden for det fagfelt, du skriver opgave om og har derfor gode forudsætninger for at vejlede dig i processen.

    Får du tilknyttet en vejleder, vil I typisk holde et indledende møde, hvor du og din vejleder sammen forventningsafstemmer og aftaler det videre forløb. På den måde sikrer du en god skriveproces. I nogle tilfælde bliver du bedt om at udfylde en fortrolighedserklæring. Du vil være ansvarlig for at opretholde den løbende kontakt med vejlederen.

  • Både omverdenen og Middelfart Sparekasse er under konstant udvikling, og derfor er indsigt i forskellige problemstillinger og perspektiver vedrørende Sparekassen meget værdifuldt for os. Nogle opgaver har ligefrem ført til konkrete initiativer.

    Vi håber derfor, at du vil hjælpe med at inspirere andre studerende ved at dele resultaterne fra din opgave med dem og os herinde i vores studieunivers. Ved større opgaver vil vi gerne invitere dig til Middelfart Sparekasse for at fortælle om udfaldet af opgaven.

Materialer og kontaktpersoner

For at vi sammen kan finde den bedste løsning til din opgave, beder vi dig udfylde informationerne i felterne. Vi kontakter dig hurtigst muligt, når vi har modtaget dine oplysninger.

Da vi er en efterspurgt casevirksomhed, kan vi ikke love, at vi kan hjælpe alle i det omfang, vi skitserer her. Vi besvarer alle henvendelser og hjælper som minimum med at guide dig til relevant materiale på vores hjemmeside.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os