Større tekst
- 100% +
Læs op

Situationer

Formue

Vi sparer op som aldrig før, og det er da også sund fornuft at have luft i økonomien til uventede situationer. Men med en historisk lav rente på indlån er konsekvensen, at flere og flere har penge stående på konti med ingen eller meget lav rente.

Ikke nok med at renten er meget lav. Inflationen betyder faktisk, at din opsparing bliver mindre værd år for år. Kort sagt bliver din købekraft forringet. Derfor bør du overveje, om du skal investere en del af din opsparing og få mulighed for, at opsparingen vokser.

Her på siden kan du læse om nogle af de muligheder der er for, at få liv i din opsparing.

Book møde Ring mig op
Fælles Om. Økonomien

I Sparekassen ser vi det som en af vores vigtige opgaver, at være din sparringspartner i forbindelse med din investeringsstrategi. Hvis du gerne vil have mere ud af din opsparing, er vi altid klar til at hjælpe dig – uanset om vi skal investere for dig eller om du hellere vil klare det selv.

Book møde Ring mig op
Læs mere
Risikomærkning af investeringsprodukter
Læs mere
Garantiformuen
Sådan er du dækket
Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os