Læs mere om Verified by Visa og MasterCard SecureCode
Print Friendly, PDF & Email

Verified by Visa og MasterCard SecureCode er en sikkerhedsstandard som anvendes af de to internationale kortorganisationer i fællesskab. Det betyder, at betalingen sker på samme måde, uanset om du bruger dit Visa kort eller MasterCard – primært ved internethandel på udenlandske hjemmesider.

Den 1. nov. 2013 er det gamle sikkerhedssystem med en selvvalgt pinkode erstattet af en ny løsning, hvor man i stedet godkender med en engangs-SMS kode som man får tilsendt det mobilnummer, man tilmelder til ordningen.

Øget sikkerhed i flere forretninger

Antallet af internetforretninger, der har indført den nye sikkerhedsstandard, stiger hele tiden verden over. Handler du ofte i udenlandske internetforretninger, vil du jævnligt blive bedt om at anvende sikker betalingsform, der skal forhindre misbrug.

Læs mere og tilmeld dig på Nets hjemmeside

Klik nedenfor og få mere at vide om:

  • Sikker handel på nettet
  • Klar til at handle
  • Købets forløb
  • Spørgsmål og svar

Du tilmelder dig i det grå felt til højre >. Ved tilmeldingen skal du bruge dit nøglekort til NemID.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.