Få et Mastercard hos Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email

Der findes flere forskellige typer MasterCard. Fælles for dem alle er, at de kan anvendes i mere end 29 mio. forretninger i hele verden – både restauranter, butikker og webshops.

Fordele med et Mastercard Debit

Med et Mastercard Debit er du sikker på, at du højest kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme, så du har hele tiden overblik over din økonomi. Der kan ikke tilknyttes kredit til kortet.

Fordele med et Mastercard Kredit

Med et Mastercard Kredit fra Middelfart Sparekasse får du op til 42 dages kredit sammen med både rejse- og afbestillingsforsikring på rejser i hele verden.

Mastercard til dit behov

Alt efter hvilket behov du har i forhold til forbrugsmuligheder og forsikring, kan du vælge imellem flere forskellige typer kort. Du kan læse mere om de enkelte kort herunder.

Er skaden sket – anmeld skade

Har du brug for at anmelde en skade, kan du læse mere eller hente en anmeldelsesblanket hos LP Mastercard.

Udvid din Mastercard rejseforsikring

Du kan forlænge din rejseforsikring og forhøje afbestillingssummen, hvis du har behov for det

Mangler du yderligere information om de forskellige typer Mastercard, eller ønsker du at bestille et Mastercard, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.