Priser og renter
Print Friendly, PDF & Email

Få overblik over hævegrænser og priser på dine kort

Når du bruger dine betalingskort, er der nogle beløbsgrænser du skal huske. Eller skal du bruge mange penge på kort tid, så skal du være opmærksom på dit korts hæve- og forbrugsgrænser.

Du kan ikke hæve ubegrænset på dine betalingskort – nogle betalingskort har en hævegrænse og i oversigten her på siden, kan du hurtigst få dig et overblik over hævegrænser og priser på dit kort.

Skal du til udlandet?

Når du rejser til udlandet, skal du også være opmærksom på hævegrænser, så du ikke lige pludselig står uden penge. Det kan være en god ide, at du altid medbringer to forskellige kort på rejsen, som du opbevarer hver for sig. Så er du på den sikre side, hvis et af kortene når hævegrænsen eller skulle blive ødelagt eller stjålet.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til din rådgiver, hvis du har spørgsmål.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.