prevnext

Har du et godt formål, vi skal støtte?

 

ANSØG NU

Vi støtter en lang række foreninger og idrætsudøvere. Lige fra spillertrøjer til de yngste fodboldspillere til sponsorater af talenter eller elitesportsudøvere.

Vi vil være en aktiv del af kulturlivet i de byer, hvor vi har afdelinger. Derfor støtter vi en lang række kulturelle arrangementer hvert år, og vi samarbejder også ofte med lokale foreninger om kulturelle tilbud.

Viden er et meget vigtigt råstof. Derfor hjælper vi gerne unge under uddannelse. Vi uddeler hvert år seks studielegater målrettet udlandsophold, og derudover tager vi også del i andre tiltag på uddannelsesområdet.

Siden starten i 1853 har Middelfart Sparekasse været ”en sparekasse til fælles bedste”. Det er vi stadig, og derfor støtter vi også dem, der har det svært.

Har du en god idé, som ikke falder under nogle af de nævnte kategorier? Så prøv os alligevel. Hos os skal tingene ikke nødvendigvis passe i en bestemt kasse for at få støtte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her