Slide background

Presse – kontaktpersoner

Bjarne Jacobsen

Kommunikationschef
27 90 06 64
bja@midspar.dk

Martin Baltser

Adm. direktør
27 90 05 00
mnb@midspar.dk

Peter Møller

Vicedirektør
21 29 22 29
pm@midspar.dk

Om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er en garantsparekasse med cirka 16.500 garanter. Fra at have været en lille fynsk sparekasse er Sparekassen i dag et regionalt pengeinstitut med over 300 medarbejdere og 77.000 kunder fordelt på 13 afdelinger på Fyn, i Trekantområdet, Østjylland og Esbjerg. Sparekassen er økonomisk robust – årsregnskabet for 2018 viser et overskud før skat på 106,6 mio. kr. på koncernniveau, og egenkapitalen er på over en mia. kr.

Middelfart Sparekasses visioner “Bedst til kunder. Sparekassen er flere år i træk – og i flere forskellige undersøgelser – kåret som pengeinstituttet med de mest tilfredse kunder.

Sparekassen er fire gange – senest i 2016 – kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.