Upload legitimation og filer her

Loven mod hvidvask af penge og finansiering af terrorisme kræver, at alle pengeinstitutter sikrer, at deres kunder legitimerer sig. Desuden skal pengeinstitutterne kende kundernes forventede forretningsomfang og formål med at være kunde i pengeinstituttet. I Middelfart Sparekasse har vi derfor besluttet, at vi skal have en kopi af kundens legitimation samt kundens egen vurdering af sit forretningsomfang med Sparekassen.

Du kan sende legitimation til os elektronisk – klik her

FORRETNINGSOMFANG

Nedenfor kan du udfylde vores skema om forretningsomfang samt vores skema om skatteindberetningspligt, FATCA og CRS. Du kan enten udfylde skemaerne på skærmen eller printe dem og udfylde dem på papir. Skemaerne kan også udfyldes ved dit første møde med Sparekassen.

Skema om forretningsomfang

Skema om skatteindberetningspligt, FATCA og CRS

English version – Scope of business, obligation to file taxes, FATCA & CRS

Læs mere om FATCA på skat.dk
Læs mere om CRS på skat.dk

LEGITIMATION

Vi skal sikre os, at vi kender identiteten på vores kunder. Som privatkunde skal du identificeres i pengeinstituttet ved at vise pas eller kørekort samt gult sundhedskort. Vi tager en kopi af pas/kørekort og gult sundhedskort for at kunne dokumentere, at vi har bekræftet din identitet og din adresse.

Se Finansrådets brochure om legitimation

Se Finansrådets brochure ‘Husk legitimation når du betaler kontant’

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her