Upload legitimation og filer her

Loven mod hvidvask af penge og finansiering af terrorisme kræver, at alle pengeinstitutter sikrer, at deres kunder legitimerer sig. Desuden skal pengeinstitutterne kende kundernes forventede forretningsomfang og formål med at være kunde i pengeinstituttet. I Middelfart Sparekasse har vi derfor besluttet, at vi skal have en kopi af kundens legitimation samt kundens egen vurdering af sit forretningsomfang med Sparekassen.

Kundeskema

Vi har samlet oplysninger om dit forventede forretningsomfang og oplysninger om skatteindberetningspligt m.v. i et skema du kan udfylde på skærmen eller printe og udfylde på papir. Skemaet kan også udfyldes sammen med din rådgiver, ved dit første møde med Sparekassen.

Hvis du allerede er kunde, men mangler at aflevere samtykke, dokumentation for forretningsomfang og / eller skatteindberetningspligt (Fatca og CSR), kan du benytte nedenstående skemaer

Legitimation

Vi skal sikre os, at vi kender identiteten på vores kunder. Som privatkunde skal du identificeres i pengeinstituttet ved at vise pas eller kørekort samt gult sundhedskort. Vi tager en kopi af pas/kørekort og gult sundhedskort for at kunne dokumentere, at vi har bekræftet din identitet og din adresse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her