Skift bank - læs mere om bankskifte
Print Friendly, PDF & Email

Det er nemt at skifte til Middelfart Sparekasse, og vi hjælper dig med hele dit bankskifte. Herunder kan du se, hvad der sker, når du skifter til os.

Læs mere om

 1. Dit bankskifte starter med et møde
 2. Sådan skifter du bank – trin for trin
 3. Hvorfor beder vi om legitimation
 4. Kundeskema
 5. Hvor lang tid tager det at skifte bank?

Dit bankskifte starter med et møde

Det hele starter med et møde mellem dig og din nye, personlige rådgiver. For at give dig det bedste overblik over dine mange muligheder, har vi brug for at kende din økonomi. Vi kigger for eksempel på dine indtægter og udgifter, din årsopgørelse fra SKAT, din pensionsopsparing, eventuelle forsikringer i forbindelse med din pensionsopsparing og din betalingsoversigt. Derfor er det vigtigt, at du medbringer dit NemID med til mødet samt gult sundhedskort og pas eller kørekort.

Sådan skifter du bank – trin for trin

 1. Du og din rådgiver aftaler, hvilke kort og konti du vil have overført og etableret i Middelfart Sparekasse. Du underskriver og returnerer herefter en overførselsanmodning, kontoaftaler, netbankaftaler og evt. andre dokumenter. Du kan underskrive enten digitalt eller på papir.
 2. Når vi har modtaget de underskrevne dokumenter, og du har aktiveret dine kort, sender vi overførselsanmodningen til dit gamle pengeinstitut.
 3. Vi sørger for, at dine betalingsserviceaftaler bliver overført til din konto i Middelfart Sparekasse. 3 bankdage efter at vi har anmodet om overførsel af dine betalingsserviceaftaler fra dit gamle pengeinstitut, vil de blive bogført på din nye konto
 4. Du opretter selv faste overførsler mellem egne bankkonti i din netbank
 5. Vi aktiverer din NEM-konto

Husk at give din arbejdsgiver besked om, at du har fået nyt kontonummer til løn i Middelfart Sparekasse. Er du offentligt ansat sker ændring af dit kontonummer automatisk via din NEM-konto. Husk også at tilmelde dit nye kortnummer, hvis du har aftaler med for eksempel Brobizz, iTunes og Netflix.

Læs mere om bankskifte i Finans Danmarks brochure – klik her

 

 

Skift bank og bliv kunde i Middelfart Sparekasse

Hvorfor beder vi om legitimation?

Loven kræver desuden, at vi har legitimation på alle vores kunder, samt at vi indsamler information om forretningsomfang og formål med at være kunde. Det gør vi i et skema, som du kan se her. Du kan forberede det hjemmefra, eller vi kan gøre det sammen.

Kundeskema

Vi har samlet oplysninger om dit forventede forretningsomfang og oplysninger om skatteindberetningspligt m.v. i et skema du kan udfylde på skærmen eller printe og udfylde på papir. Skemaet kan også udfyldes sammen med din rådgiver, ved dit første møde med Sparekassen.

Hvor lang tid tager det at skifte bank?

Dit gamle pengeinstitut har som regel en ekspeditionstid på mellem 1-8 uger afhængig af, hvor omfattende din økonomi er. Har du pensionsopsparinger, depoter, forsikringer eller måske garantkapital, kan det forlænge ekspeditionstiden.

Du kan dog altid med det samme få din daglige økonomi og netbank oprettet hos os, så du er i gang og har dine penge ved hånden. Vi sørger for at overføre dine betalingsaftaler og aktivere din NEM-konto.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

 • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.