Hans Christian Vestergaard

Erhvervsrådgiver, Vejle afdeling

Hans Christian Vestergaard
Tlf:
76 43 51 43
Mobil:
30 90 75 43

Få en snak med Hans Christian

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg rådgiver erhvervskunder med udgangspunkt i gensidig tillid, respekt og ordentlighed.

Lidt om mig

Jeg har arbejdet med rådgivning af erhvervskunder siden 1980. I 29 år har jeg arbejdet i Danske Bank (Vejle, Fredericia, Hovedsædets Kreditafdeling i København, Haderslev (fusion med Haderslev Creditbank) Hedensted) og 15 år i Den Jyske Sparekasse (Jelling Sparekasse).
Jeg har arbejdet som stedfortræder og filialdirektør i Danske Bank–regi, men jeg synes bedst om rådgiverjobbet, som giver den største kundekontakt.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.