Steen Tinsfeldt

Afdelingsdirektør, Svendborg afdeling

Steen Tinsfeldt
Tlf:
88 20 85 83
Mobil:
61940579

Få en snak med Steen

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Leder af afdelingen med det overordnede ansvar for medarbejderne som ansvaret for driften af afdelingen.

Lidt om mig

Født/opvokset i Fredericia. Boet 29 år i Svendborg i Vindeby på Tåsinge. Gift med Lissa. Vi har fælles 3 piger, der alle bor i Storkøbenhavn.

Sport eller spillekort

Jeg er opflasket i en optimistjolle, så sejlads – tur– som kapsejlads – har min og familiens store interesse. Basketball er jeg som tilskuer blevet bidt af efter jeg kom til Svendborg.

Sommerferie eller skitur

Mens vi selv havde sejlbåd foregik sommerferien altid til søs. Bilferier til Venedig og Toscana er det også blevet til. Jeg er ikke så vild med rene badeferier som mine 4 piger har været. Vil gerne se og opleve fremmede lande og kulturer

Dvd eller biograf

Biografen frekventeres når der er interessante premierer. Der er rigelig med kanal– og filmmuligheder på kabel–TV

Radio eller tv

Radioen høres primært i bilen. Nyhederne på danske kanaler følges naturligvis, men lange serier er ikke mig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.