Ulrik Sørensen

Systemudvikler, IT

Ulrik Sørensen
Tlf:
64 22 22 46
Mobil:
27 90 05 67

Mit job

Jeg er stolt over at arbejde på Danmarks allerbedste arbejdsplads. En arbejdsplads, som jeg og mine kolleger beskriver som "et rigtigt godt sted at arbejde". Også en arbejdsplads, hvor vi arbejder stenhårdt for at vores kunder kan sige "I er bedst til kunder". Jeg er ansat som Systemudvikler i IT afdelingen, hvor jeg arbejder med sparekassens data, og sætter disse sammen, på en måde så de øvrige afdelinger, kan bruge disse som beslutningsgrundlag i deres dagligdag.

Lidt om mig

Mit professionelle felt har omdrejningspunkt i Informations Teknologi og hvordan denne kan hjælpe i udviklingen af Sparekassen. Jeg har i mit arbejdsliv altid befundet mig i skudlinjen, om det er som Systemudvikler eller i min tid som fællestillidsmand. Jeg motiveres i høj grad af at kunne udnytte mine kompetencer, til at gøre en forskel.

Jeg har arbejdet i mange forskellige virksomhedstyper og fra forskellige positioner inden for samme virksomhed. Det betyder, at jeg har opbygget en stor organisatorisk indsigt og erfaring.

Mine personlige egenskaber gør at jeg er vedholdende, når jeg møder modstand og udfordringer på min vej. Jeg er en god formidler og har gennemslagskraft.

I min fritid kan jeg lide at sejle, og ellers bare nyde den gave livet er.

Sport eller spillekort

Spillekort, er med i Sparekassens kortklub, og bruger det til et afbræk i en travl hverdag.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie og helst i Danmark, og allerhelst på vandet i mit træsejlskib.

Dvd eller biograf

Helt klart biograf, film skal ses på det store lærred.

Radio eller tv

Helt klart radio – man kan lave noget andet, når man hører radio, og så kan tankerne bedre flyde.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.