Morten Funk Eppler

Implementeringskonsulent, IT

Morten Funk Eppler
Tlf:
64 22 22 69
Mobil:
30 90 75 59

Mit job

Jeg arbejder med implementering af IT og processer, med fokus på at få mine kolleger med i forandringerne.

Lidt om mig

Jeg er gift med Anja, der også er ansat i den finansielle sektor. Jeg er far til Kaya og Albert, og vores lille familie nyder at komme ud og opleve verden omkring os. Den lokale skydeklub tager en del af min tid, hvor jeg er junior– og børnetræner i riffelskydning. I min fritid nyder jeg naturen omkring min bopæl i udkanten af Kolding, hvor jeg nyder at gå og løbe ture i det fri, gerne tidligt om morgenen.

Sport eller spillekort

Spillekort, specielt spillet Otte, der spilles ved alle givne lejligheder. På sportssiden dyrker jeg løb og skydning, for den gode energis skyld.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie. Jeg gider ikke kulde. Så ferie er lig med sol og varme. Gerne i kombination med badetøj, dykkermaske og vand der er varmere end i Danmark.

Dvd eller biograf

DVD, film ses bedst med familien i sofaen. Der bestemmer du selv om du skal have lyden op eller ned.

Radio eller tv

TV og nyheder, så er jeg klar. Eller komedier gerne lidt ældre med grine garanti.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.