Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er ansat som finanselev i afdelingen i Odense. Jeg arbejder med håndtering af kunder, som kommer ind og har behov for hjælp. Derudover arbejder jeg også med forberedelse til møder og håndtering af daglige opkald fra kunderne. Jeg er uddannet finansøkonom, og denne uddannelse har givet mig et godt fundament i forhold til at arbejde i et pengeinstitut. Jeg bor sammen med min kæreste og vores hund og kat i Søndersø, som vi flyttede til i starten af september 2023. Derudover venter vi barn her til januar 2024. I min fritid bruger jeg meget tid på at gå ture med min hund og engang imellem forvilder jeg mig også udenfor i løbetøj.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Tue Nyby

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os