Book et møde eller kom ind i afdelingen på Havnegade 21
Book et møde Ring mig op

Middelfart Privat

Havnegade 21
5500 Middelfart
Rutevejledning

Tlf. 64 22 22 00
middelfart@midspar.dk
CVR 24 74 48 17

Åbningstider

Man. – Fre.: 10.00 – 16.00
Ekspedition ved kassen: 10.00 – 13.00
Rådgivning efter aftalt: 08.00 – 18.00

Din mening er vigtig

Fortæl hvad du synes om Middelfart Sparekasse – anmeld os på Google.

Skriv din anmeldelse her >>

Medarbejdere

Største pengeinstitut i Middelfart – mere end en bank

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder. Middelfart-afdelingen er Sparekassens hovedsæde og største afdeling. Vi har en bred vifte af såvel privat- som erhvervskunder, og vi har plads til mange flere! Vores adresse har ændret sig et par gange siden 1853, og i dag hedder den Havnegade 21.

Overskud til dit lokalområde

Selv om vi er vokset, holder vi fast i det lokale netværk, som er vores halve liv her i byen. Det skal fortsat komme både dig, erhvervslivet og de lokale foreninger til gode, at vi har overskud til lidt ekstra. Vi er bl.a. gået aktivt med i MG&BK, Rock Under Broen og KulturØen.

Vil du gerne have et par friske øjne på din økonomi…

Så er du altid velkommen hos os – både som ny og nuværende kunde. Vi finder den bedste løsning til dig, og det er ganske gratis. Også hvis du som ny kunde ønsker at flytte din økonomi til os.

Vi glæder os til at se dig i Middelfart-afdelingen.

Nyheder og arrangementer i lokalområdet

Book et møde og få et overblik over din økonomi

Et velplanlagt boligkøb begynder længe før, du tager ud med en ejendomsmægler for at se på et hus. Der skal være fuldt overblik over din økonomi, så du ved, hvor meget du kan købe hus for. Dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste – at finde den helt rigtige bolig.

Ring mig op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os