Susanne Skov Frederiksen

Rådgiver, Middelfart privat

Susanne Skov Frederiksen
Tlf:
64 22 22 27
Mobil:
27 90 05 45

Få en snak med Susanne Skov

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

I jobbet som privatrådgiver, har jeg i dag en kundeportefølje, indenfor investering/pension og bolig, som jeg lægger et stort engagement i. Derudover varetager jeg den kreditmæssige formidling i afdelingen.

Lidt om mig

Smilende, vedholdende, energisk og struktureret.
Bor i Middelfart. Gift med Jørgen og her 2 store dejlige piger som er flyttet hjemmefra.

Sport eller spillekort

Er ikke den helt store sportsfreak – er dog dagligt et par gange ude og blive luftet sammen med hunden på nogle gode gåturer.

Sommerferie eller skitur

Jeg prioriterer min ferie højt, og tilbringer ofte sommeren i DK (i vores sommerhus) og så bliver de øvrige ferier/forlængede weekender lagt hvor vi tilbringer tiden både inden og udenfor DK’s grænser.

Dvd eller biograf

Jeg holder af at se en god film. Det er dog sjældent det er i biografen. De gange det sker, er som regel i forbindelse med en hyggetur med familien:O)

Radio eller tv

Jeg slapper af ved at zappe rundt på TV’et, og skal som min. 1 gang om dagen opdateres på nyhederne.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.