Louise Rubin Karow

Medhjælper, Middelfart privat

Louise Rubin Karow
Tlf:
Mobil:
 

Få en snak med Louise Rubin

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er som en del af min uddannelse som finansbachelor, i praktik i Middelfart Sparekasse. Jeg vil til dagligt befinde mig i privatafdelingen på hovedkontoret, hvor jeg vil suge ny viden til mig og blive klogere på banksektoren.

Lidt om mig

Jeg er vokset op i Gelsted med min familie, men bor i dag i Middelfart. Når jeg ikke er i praktik, læser jeg på IBA i Kolding. Min fritid bliver brugt sammen med familien, madklub med vennerne og en masse aktive ting med min søn.

Sport eller spillekort

Kan man vælge brætspil? Jeg er vild med brætspil!

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.