John Birch

Privatkundechef, Middelfart privat

John Birch
Tlf:
64 22 22 43
Mobil:
27 90 05 54

Få en snak med John

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er privatkunderådgiver. Samtidig er jeg medarbejderværdi/ansvarlig (MEVA) for mine kollegaer i Middelfart afdelingen. Jeg har været ansat i Middelfart Sparekasse siden 1992 i vores afdelinger i Vejle og Fredericia, og siden maj 2010 på hovedkontoret i Middelfart.

Lidt om mig

Jeg er gift med Dorte, som arbejder i vores afdeling i Hedensted – og har 3 drenge. Fritiden går med lidt fitnesstræning om morgenen og så en masse musik – koncerter og festivaler. Specielt blues og rock.

Sport eller spillekort

fitnesscenter

Sommerferie eller skitur

sommerferie – helst i sommerhus

Dvd eller biograf

DVD til de små film – og biograf til de store film

Radio eller tv

TV hjemme – radio i bilen

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.