Helle Christina Holm

Kundemedarbejder, Middelfart privat

Helle Christina Holm
Tlf:
64 22 22 05
Mobil:
 

Få en snak med Helle Christina

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg arbejder som kundemedarbejder – Jeg producerer dokumenter for rådgiverne og hjælper kunderne pr telefon / ved skranken.

Lidt om mig

Jeg er fra 1972 og gift med Thomas, med hvem jeg har tvillingerne Emma og Mathias (årgang 2000)Derudover består familien af to kleine münsterländere.
Fritiden bliver brugt på taxakørsel for familiens øvrige medlemmer, hygge med familie og venner eller på aktiviteter som fitness, jagt og løb.

Sport eller spillekort

Sport, elsker at være aktiv.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie. Enten under varmere himmelstrøg eller i campingvognen rundt om i Skandinavien.

Dvd eller biograf

Begge dele. Jeg vil dog helst se film i biografen.

Radio eller tv

Begge dele.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.