Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Startede i Sparekassen december 2018 og har arbejdet med privatrådgivning siden år 2000. Motiveres af den personlige kontakt og den gode rådgivning. Jeg prioriterer at bo og arbejde lokalt, så jeg kan knytte endnu stærkere relationer til kunderne. Bor sammen med Michael og vores to børn Ida og Jeppe. Kan lide at være aktiv og er ofte frisk på en løbetur og gerne med vennerne fra Runners-Middelfart. Er gerne på ski en gang om året med familien. I sommerferien og når vejret er til det, står den på tur i campingvognen. Hygger gerne med en tur i biffen/teater.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Trine

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os