Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

I jobbet som privatkundechef i Middelfart Privat arbejder jeg sammen med afd. direktør Louise Snitkjer om at skabe en fantastisk afdeling med glade og motiverede medarbejder der er parat til at service alle vores dejlige kunder bedst muligt. Udover en mindre portefølje af privatkunder som jeg stadig servicerer, så er jeg kreditansvarlig i afdelingen.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Susanne Skov

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os