Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg sidder som rådgiver i Middelfart, hvor jeg står klar til at rådgive privatkunder samt kunder med mindre erhverv. Jeg vægter personlig og relationsskabende rådgivning højt, hvor kunden er i fokus. Jeg brænder for at hjælpe kunderne med at få opfyldt deres drømme. Jeg har været ansat i den finansielle sektor siden 2014 og har været rådgiver siden 2015.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Sebastian Sundahl

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os