Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er ansat i erhvervssupport Middelfart, hvor vi supporterer erhvervsrådgiverne og erhvervskunderne i Middelfart erhverv. Jeg har været ansat i Sparekassen siden 1. november 2023 og er meget glad for skiftet efter 17 år i et andet pengeinstitut. Nu glæder jeg mig til at bidrage både fagligt og til den gode holdånd i huset. Jeg er gift og har to drenge, hvor af den ene nu er flyttet hjemmefra. Jeg er et stort familiemenneske, som elsker sport. Har tidligere spillet meget håndbold, men nyder nu at dyrke aqua fitness, alm. fitness, cykle i skoven og spille padeltennis.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Jette

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os