Vivian Andersen

Rådgiver, Kolding afdeling

Vivian Andersen
Tlf:
76 33 69 39
Mobil:
27 90 06 62

Få en snak med Vivian

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Det har altid været en stor tilfredsstillelse for mig at hjælpe mine kunder til at få mest muligt ud af deres indtægter og formuer. Jeg kan gøre en positiv forskel i den rådgivning, jeg yder hvor den enkelte i langt de fleste tilfælde hurtigt vil mærke en tydelig forbedring og god udvikling i økonomien. Jeg sætter pris på ordentlighed og respekt og god kundeservice er for mig en selvfølge.

Lidt om mig

Familiemenneske med 2 voksne børn – dreng og pige, en svigersøn og et par fantastiske tvillingedrenge som børnebørn. . Jeg har et godt socialt netværk, kan lide at rejse og opholde mig i vores sommerhus. .

Sport eller spillekort

Begge dele.

Sommerferie eller skitur

Klart sommerferie da en tur ned i varmen ofte finder sted.

Dvd eller biograf

Begge dele

Radio eller tv

Begge dele.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.