Victoria Jakobsen Kyster

Rådgiver, Kolding afdeling

Victoria Jakobsen Kyster
Tlf:
88 20 85 72
Mobil:
30 90 75 05

Få en snak med Victoria Jakobsen

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Består I at rådgive vores kunder i Sparekassen indenfor bolig og finansiering heraf, pension, investering og daglig økonomi.
Inden jeg kom her har jeg arbejdet 7 år i Topdanmark og kort i GF forsikring. Jeg er også uddannet forsikringsrådgiver på forsikringsakademiet i Rungsted.

Lidt om mig

Jeg er født på Amager, men flyttede til Kolding allerede som 1 årig, derfor er Kolding mit hjem. Jeg bor i dag i hus i den sydlige bydel sammen med min mand og vores to døtre, Josephine (2013) og Isabella (2016). I 2015 købte vi et dødsbo, som vi selv har totalt renoveret.
Jeg bruger fritiden sammen med familie og venner samt lidt fitness. Nyder at tage til koncerter og foredrag. Jeg er også med i forældrebestyrelsen i børnenes børnehave.

Sport eller spillekort

Spillekort. Er vild med at spille alle former for spil både med børnene, familie og venner. Blandt yndlings spillene er Balut, Settlers og partners.

Sommerferie eller skitur

Begge dele. Skiferie til Østrig er mindst ligeså godt som en sommerhus tur i Sydfrankrig. Før vi fik børn har jeg rejst som Backpacker i Australien, New Zealand, Fiji, Singapore, Hong Kong og Vietnam. Jeg elsker at rejse og har et mål om at besøge alle verdens kontinenter.

Dvd eller biograf

Det er sjældent jeg får set en hel film, falder for det meste i søvn inden den rigtig går i gang :o)

Radio eller tv

Begge dele – Kommer an på hvor og hvornår. Radio og musik i bilen og til rengøringen. Er vild med god musik til diverse koncerter og festivaller. Det bliver ikke til meget TV, dog gerne lige nyhederne.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.