Mona Petersen Kirk

Rådgiver, Kolding afdeling

Mona Petersen Kirk
Tlf:
76 33 69 25
Mobil:
27 90 06 01

Få en snak med Mona Petersen

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er startet i Middelfart Sparekasse – Kolding i 2012 som privatrådgiver.
Jeg brænder for at rådgive privatkunder og løse deres behov, så de får opfyldt deres drømme og bliver rådgivet til de rigtige løsninger.
I 2016 afsluttede jeg FormueRådgiverUddannelsen. Så møder hvor Pension, Frie midler, hus, skat og Sociale Ydelser er mit speciale :o)

Lidt om mig

Er sønderjyde – og bor i Sønderjylland sammen med en vendelbo. :) Sammen har vi 4 drenge, så når det ikke er arbejdet med tal, er det familien, der kalder. Og om sommeren en dejlig tur ud i det fri med campingvognen – eller bare ud i vores dejlige have.
Om vinteren i sommerhus ved Vesterhavet.

Sport eller spillekort

Spillekort – på iPad :o)

Sommerferie eller skitur

Sommerferie – gerne på camping til fx Italien – eller rundt i Danmark.

Dvd eller biograf

En god film i biografen :o)

Radio eller tv

TV – jeg elsker en rigtig god serie, som fx Badehotellet :o)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.