Marianne Juhl Nielsen

Erhvervsmedarbejder, Kolding afdeling

Marianne Juhl Nielsen
Tlf:
76 33 69 42
Mobil:
27 90 06 08

Få en snak med Marianne Juhl

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg har været ansat i Middelfart Sparekasse siden 1. januar 2004 som kundemedarbejder, først som kundemedarbejder privat i Middelfart og Fredericia og fra 1. november 2016 erhvervsmedarbejder i Kolding afdelingen.

Lidt om mig

Jeg bor lige udenfor Middelfart i en lille landsbyperle sammen med mine teenagedrenge. Fritiden går med hus, have og fitnesstræning. Jeg er frivillig vågekone i Middelfart/Fredericia selvhjælp og er domsmand ved Retten i Odense.

Dvd eller biograf

En biograftur er altid hyggelig

Radio eller tv

Begge dele, radio mest i bilen på vej frem og tilbage til jobbet. Er der en svensk krimi i tv er det højt prioriteret.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.