Linda Holmer

Kundemedarbejder, Kolding afdeling

Linda Holmer
Tlf:
76 33 69 20
Mobil:
27 90 06 09

Få en snak med Linda

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg har siden 2007 været ansat i Middelfart Sparekasse.
Jeg er kundemedarbejder og sørger sammen med mine kollegaer for, at de ting son bliver aftalt med dig som kunde også bliver gjort. Jeg behandler bl.a. boligsager og opretter nye kunder. Du vil møde mig i telefonen og ved skranken. Engang i mellem vil du også møde mig i kassen.

Lidt om mig

Jeg bor i Kolding sammen med min mand og vores to børn. En stor del af fritiden bliver brugt sammen med familie og venner. Jeg elsker at gå til koncerter og det bliver også til en hel del af dem i løbet af året. Vi er så heldige i Kolding at have et fantastisk spillested, som byder på et væld af spændende artister – både de mere og de mindre kendte.

Sport eller spillekort

Sport....Men det ene udelukker ikke det andet, så et spil kort bliver det også til i ny og næ. Gerne sammen med børnene, som elsker det.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie

Dvd eller biograf

Begge dele :–)

Radio eller tv

TV

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.