Lena B. Frank

Privatkundechef, Kolding afdeling

Lena B. Frank
Tlf:
76 33 69 36
Mobil:
27 90 07 34

Få en snak med Lena B.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Privatkundechef/leder af 18 kollegaer i privat afdelingen. Så er jeg rådgiver for en mindre portefølje. Jeg har været i den finansielle sektor siden 1986, hvor jeg startede som elev.

Lidt om mig

Jeg er født på Lolland, og er opvokset på en gård på Falster. Fra 1985–2005 har jeg boet i Storkøbenhavn, hvor jeg bl.a. har arbejdet i det samme pengeinstitut fra 1986 til 2005. Flyttede så til Jylland, og startede i Middelfart Sparekasse, Kolding afdeling den 1.maj 2005. Jeg er gift med Søren, og vi har fire børn tilsammen og 2 børnebørn.

Sport eller spillekort

Svømning, Aqua Fitness og yoga. Er aktiv official/dommer til svømmestævner. Et slag kort er der også tid til,i venners lag.

Sommerferie eller skitur

Helt klart sommer og sol. Har været på toppen af Kilimanjaro i 2013.

Dvd eller biograf

Det bliver til en biograftur, når den rigtige film er der.

Radio eller tv

Begge dele, gerne TV–news om morgen, og radio–nyheder på vej i bilen. TV–nyhederne om aftenen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.