Leif Klidsbjerg

Erhvervskundechef, Kolding afdeling

Leif Klidsbjerg
Tlf:
76 33 69 46
Mobil:
27 90 06 04

Få en snak med Leif

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Erhvervskundechef i Kolding.
Kommer oprindeligt fra Vestjylland og har været i branchen siden 1977. Jeg har arbejdet i Kolding siden 1989 – hvor jeg har et stort og bredt kendskab til det lokale erhvervsliv.
Som person er jeg åben og glad og ønsker langvarige relationer baseret på sund fornuft, og som er til glæde for såvel kunden som Sparekassen.

Lidt om mig

Gift med Lillian og sammen har vi tre børn – Lisa, Lars og Lea.
Elsker god mad og vine i gode venners lag.
Svaghed for biler :–)

Sport eller spillekort

Helt klart sport. Fitness, spinning og badminton. Herudover bliver det også til en løbetur i de skønne omgivelser omkring Marielundskoven.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie som oftest går til Italien. Herudover er det storbyferie vi er sammen om.

Radio eller tv

Begge dele – men primært de sene nyheder i TV.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.