Kirsten Petz Frandsen

Erhvervsmedarbejder, Kolding afdeling

Kirsten Petz Frandsen
Tlf:
76 33 69 23
Mobil:
27 90 06 80

Få en snak med Kirsten Petz

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg har været ansat i Middelfart Sparekasse siden 2001, og har været i den finansielle branche siden 1990. Jeg vil betegne mig selv som en blæksprutte, der kan meget indenfor erhverv, privat, bolig. Mit arbejde består i, at lave dokumenter klar til kunderne, ligesom jeg betjener kunderne via telefon og skranke. Jeg elsker mit job og forsøger altid at give kunderne den bedste service, for når jeg har gjort en kunde glad, så er jeg også glad:)

Lidt om mig

Jeg er gift med Michael og mor til 3 dejlige børn. Vi bor i den sydlige bydel af Kolding med kort afstand til skov og strand. Jeg er et familiemenneske, der værner om hygge og stabilitet. Jeg elsker en løbetur i vores naturskønne område sammen med min mand. Jeg forsøger at leve et sundt liv og nyder livets glæder.

Sport eller spillekort

Jeg er helt klart en sportspige, der løber regelmæssigt og dyrker fitness. Elsker at spille kort sammen med den øvrige familie.

Sommerferie eller skitur

Aktiv skiferie er alle tiders, men sydens sol er også meget tiltrækkende

Dvd eller biograf

Jeg er helt klart til begge dele bare filmen er god

Radio eller tv

Jeg ser nok mest TV, men hører også meget gerne P4 Trekanten

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.