Helle Aadal

Erhvervsrådgiver, Kolding afdeling

Helle Aadal
Tlf:
76 33 69 32
Mobil:
27 90 05 21

Få en snak med Helle

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Rådgivning af erhvervskunder med fokus på service, samarbejde og gode løsninger. Har arbejdet i branchen over 30 år og har bred erfaring inden for erhvervs– og privatområdet – herunder ejendomsfinansiering, pension og investering.

Lidt om mig

Jeg bor i Kolding sammen med Peder og vores datter Mie. Min fritid bruger jeg på familie og venner. Er aktiv i foreningslivet, elsker at rejse og forsøger at holde mig i form med løb og fitness.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.